Colin Kendall Toernooi 2016

Afgelopen weekend hebben de Poorters van Tricht, een van de groepen van Levende Geschiedenis Limburg deelgenomen aan het Colin Kendall toernooi.
 
Wat ons betreft een fantastisch weekend met veel lol, lekker eten en weerzien met oude bekenden en kennis gemaakt met nieuwe mensen.
Het weer hielp natuurlijk ook mee aan een geslaagd evenement. Op vrijdag namiddag werd het kamp opgebouwd in vergelijking met het afgelopen jaar een hele grote stap voorwaarts. Meer tenten de luifel en niet te vergeten meer deelnemers.
Zaterdag was de eerste dag van het toernooi, voor de schutters stond een "3D" op het programma en werd besloten ook onderling een competitie te houden, een badge voor de winnaar over twee dagen. Max stond zijn mannetje in het zwaardvecht toernooi en geloof me dat ging er best ruig aan toe! Dus alle respect voor Max in deze! Onze zwaardtrainer was een van de marshals bij het toernooi en mocht het allemaal, mede, in goede banen leiden, geen kattenpis!
Het avond eten kwam uit het receptenboek van onze zwaardtrainer en was een stoofpot die erug lekker was!
 
Zondag was een herhaling van zetten voor de schutters en Max mocht ook weer vol aan de bak. De over all winnaar bij de schutters was Benoît na en spannende shoot off tussen hem, Jelle en Willem.
 
Willem mocht ook bij de reguliere prijsuitreiking een prijs in ontvangst nemen.
 
Nadat we gezamenlijk de boel weer hebben opgeruimd en onze deelnemers badges in ontvangst hebben genomen is iedereen moe maar tevreden naar huis teruggekeerd!
 
Wij gaan er volgend jaar zeker weer bij zijn! Hopelijk dan met een eigen team voor het zwaardvechters toernooi!
 
 
 
 
 
Op de openbare facebookpagina van Levende Geschiedenis Limburg staan nog meer foto’s.