Dag van het kasteel 2019

We mogen spreken van een geslaagde "dag van het Kasteel" ondanks de in eerste instantie sombere weersberichten hebben we, in elk geval tot een uur of 16:00, een hele mooie dag gehad met een lekker zonnetje

Gewoonte getrouw hadden we ons kamp opgeslagen op het noord talud, er was daar ook een boogbaan voorzien voor een demonstratie te geven met zowel de longbows als de corssbow. Tevens werd er uitleg gegeven over de bogen, pijlen etc.

In het kampentje was het ook een gezellige drukte. Er werd aan kleding gewerkt, een houten kom gemaakt, pijlen gemaakt op de middeleeuwse manier. En met een aantal bezoekers werd uitgebreid gesproken.

Op het slotplein werd door onze zwaardvechters ook een demo gegeven en uitleg geven over de diverse zwaarden en uitrusting.

Helaas werd het laatste uurtje van de dag gekenmerkt door een fikse bui, met onweer zodat de laatste demo van de dag geen doorgang kon vinden.

De foto's zijn zoveel mogelijk verzameld in het album "dag van het Kasteel 2019" op onze facebook pagina met dank aan de fotografen o.a. Rudy Zijlstra